..zorg(t) voor iedereen

Zorgeloos thuiswonen

Om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, biedt Huis ter Leede onder andere:

  • Huishoudelijke ondersteuning
  • Wijkverpleging
  • Begeleiding, individueel of in de groep (dagbesteding)

Wat mag u van ons verwachten?

Wij bieden huishoudelijke ondersteuning en wijkverpleging, zoals wondverzorging en het toedienen van medicijnen. Ook begeleiding bij de daginvulling behoort tot de mogelijkheden.

Wijkverpleging kan uiteenlopen van enkele uren per week tot meerdere keren per dag. Verzorging en verpleging zijn 24 uur per dag mogelijk. Onze medewerkers komen eventueel ook ´s avonds of ´s nachts bij u langs. Wij adviseren u graag over alarmering, zodat u ons in noodgevallen snel kunt bereiken.

Huishoudelijke ondersteuning en/of wijkverpleging stelt u in staat zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Onze zorgverlening is niet alleen gericht op ouderen, maar is toegankelijk voor iedereen. Voor jongeren is het vaak een voordeel dat het gezin compleet blijft. Zorg binnen de eigen vertrouwde omgeving, geeft meestal extra rust in de gezinssituatie.

Uw persoonlijke wensen en welzijn staan bij onze zorgverlening centraal. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Zij hebben gerichte opleidingen gevolgd. Zij beschikken bovendien over een grote dosis praktijkervaring.

U betaalt voor wijkverpleging geen eigen bijdrage. Voor WMO wordt wel een eigen bijdrage betaald. Bent u onder behandeling van een specialist en is verpleging thuis onderdeel van de behandeling? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar de kosten vanuit de basisverzekering. U heeft dan een verwijzing nodig van uw specialist.

Wij bieden ook particuliere thuiszorg. U heeft dan geen verwijzing van een specialist of indicatie nodig. De kosten van de zorg betaalt u volledig zelf.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, neemt u dan contact op met Zorgservice, (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur) via tel. 0345 - 614241 of zorgservice@huisterleede.nl

Huis ter Leede biedt wijkverpleging in de volgende plaatsen:

Tiel

Zoelen

Kerk-Avezaath

Kapel-Avezaath

Wadenoijen

Ophemert

Zennewijnen

Heesselt

Varik

Zijderveld

Hei-en Boeicop

Leerdam

Schoonrewoerd

Asperen

Acquoy

Rhenoy

Beesd

Gellicum

Rumpt

Enspijk

Deil

Heukelum

Oosterwijk

Opijnen

Est

Geldermalsen

Meteren

Tricht

Buurmalsen

Leerbroek

Kedichem

Huishoudelijke ondersteuning
Huis ter Leede heeft een overeenkomst tot het leveren van (WMO) huishoudelijke ondersteuning in Ameide, Arkel, Everdingen, Gorinchem, Hei en Boeicop, Hagestein, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Leerbroek, Leerdam, Lexmond, Meerkerk , Nieuwland, Oosterwijk (Schelluinen), Schoonrewoerd, Vianen, Zijderveld.

De huishoudelijk ondersteuner zorgt ervoor dat de huishoudelijke taken als stofzuigen, ramen zemen en bed opmaken voor u worden gedaan. De indicatie voor de huishoudelijke zorg vraagt u aan bij uw gemeente (afdeling WMO). De gemeente neemt vervolgens contact op met ons als zorgaanbieder en wij zullen zorg dragen voor een huishoudelijk hulp op de dag en tijd die u wenst.

Aanvragen van zorg

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, neemt u dan contact op met Zorgservice, (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur) via tel. 0345 - 61 42 41 of zorgservice@huisterleede.nl

Zorg thuis