Als zelfstandig wonen niet langer gaat, kunt u terecht bij Huis ter Leede aan de Oranjehof 2 in Leerdam Oost.

U ontvangt hulp bij uw huishoudelijke en persoonlijke verzorging, er is dagbesteding en verpleging mogelijk. Ook voor de maaltijden wordt gezorgd. Samen met u en uw naaste(n) kijken we welke manier van wonen het beste bij u past. De appartementen zijn in 2022 opgeleverd. In onze tuin zijn fijne wandelpaden aangelegd met bankjes. De buurtbus stopt voor de deur.

Wonen met zorg

Dagbesteding kan helpen om langer zelfstandig thuis te wonen, een prettige daginvulling te hebben en het kan de mantelzorger ontlasten.

In de gezellige ruimte op de begane grond van Huis ter Leede aan de Oranjehof 2 in Leerdam, bieden wij voor een of meer dagen per week dagbesteding. Dit kan bij ’t Anker of bij de reformatorische dagbesteding ’t Lichtpunt. U zorgt zelf voor vervoer. Dagbesteding is desgewenst te combineren met wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en/of alarmering. Ook bieden wij individuele begeleiding.

Dagbesteding

Wij bieden wijkverpleging en alarmering in Leerdam e.o.

Heeft u thuis hulp nodig bij wassen en aankleden? Of heeft u begeleiding nodig bij het innemen van of overzicht houden over uw medicijnen? Onze wijkverpleging kan u daarbij helpen! Ook bieden wij onder meer wondzorg, katheterzorg en hulp bij een stoma. Voor alarmering kunt u ook bij ons terecht.

Wijkverpleging

Huishoudelijke ondersteuning stelt u in staat zolang mogelijk thuis te blijven wonen.

 

Huishoudelijke ondersteuning

Mensen die thuis wonen en intensieve palliatieve zorg nodig hebben, kunnen ervoor kiezen om in een hospice verzorgd te worden.

Huis ter Leede biedt deze zorg ook in Hospice Huis ter Leede aan de Oranjehof.

Hospice