Wijkverpleegkundige, 24 – 28 uur

Binnen ons team Wijkverpleging is plaats voor een collega die met name doordeweeks tijdens dagdiensten ingezet kan worden. Ben jij een echte regelaar met helikopterview en vind je het belangrijk om samen met je team successen te boeken door het bieden van vernieuwende zorg? Tover jij door je werkwijze en betrokkenheid een glimlach op het gezicht van onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als wijkverpleegkundige bouw je mee aan alle vernieuwingen in de wijkzorg van onze organisatie. Je bent expert in het oplossen van ondersteuningsvragen van cliënten en hun netwerk. Je bent het gezicht van de wijk en fungeert als spil in lokale netwerken. Hiervoor werk je nauw samen met de zorgteams en heb je korte lijnen met huisartsen, andere eerste- en tweedelijns zorgorganisaties en welzijnsorganisaties.

Wie ben jij?

Je bent ondernemend, stressbestendig en kunt goed zelfstandig werken. Door je proactieve houding weet je nieuwe cliënten te binden aan onze organisatie. Zelfredzaamheid, preventie en samenwerking zijn voor jou leidende principes. Je bent in het bezit van het diploma HBO-V, bij voorkeur met uitstroomprofiel wijkverpleging en hebt aantoonbare, recente ervaring als wijkverpleegkundige. Hierdoor heb je een duidelijke visie op de wijkverpleging van de toekomst. Je bent BIG-geregistreerd en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van V&VN of bent bereid je in te schrijven.

Iedereen is welkom bij Huis ter Leede. We verwachten wel van jou dat je onze protestants-christelijke identiteit respecteert.

Waar ga je werken?

Team Wijkverpleging Leerdam biedt wijkverpleging aan zorgvragers in Leerdam. Het team bestaat uit oproepkrachten, stagiaires, leerlingen, verzorgenden en MBO- en HBO verpleegkundigen. Een groep van professionele zorgverleners die gemotiveerd is om dagelijks kwalitatief goede zorg te leveren en bovenal gaat voor tevreden cliënten!

Wat bieden wij?

Wij zijn een kleine, informele organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld. Het salaris is conform de cao VVT. We vinden het belangrijk dat je je vakkennis up-to-date houdt en faciliteren dat waar mogelijk. Onze medewerkers kunnen gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering, deelnemen aan ons fietsplan, ontvangen een structurele eindejaarsuitkering, hebben recht op gratis lidmaatschap V&VN en kunnen lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging.

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.