Verzorgende IG 24 u/pw


Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan? Wil jij werken in een prettige en betrokken sfeer? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen? Zoek jij naar een kans om dat extra beetje geluk te brengen bij mensen? Bij Huis ter Leede ligt dit alles op je te wachten!

Wie zijn wij?

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in Leerdam e.o. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding, wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning, alarmering en hospicezorg. Het splinternieuwe gebouw staat in Leerdam.

Wie ben je en wat ga je doen?

Jij bent die zorgverlener die een stapje extra zet voor de bewoner, familie en collega’s. Je voelt je verantwoordelijk voor de zorg die je levert en je zoekt, samen met collega’s, naar oplossingen als dat nodig is. Je zoekt steeds naar vernieuwing en naar manieren om jezelf te ontwikkelen. Je hebt een opleiding op minimaal mbo 3-niveau. Je respecteert de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede.

Als verzorgende IG begeleid en ondersteun je onze bewoners in de regie van het eigen leven en de realisatie van hun (zorg)vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Dit doe je aan de hand van het individuele plan voor de zorg- en dienstverlening. Iedere bewoner is uniek en waardevol. Als betrokken medewerkers benaderen we hen respectvol, ongeacht hun religieuze achtergrond, levensstijl of persoonlijke wensen.

Je maakt onderdeel uit van het team Parel. Op de Parel bieden we zorg aan bewoners met een psychogeriatrisch ziektebeeld. Ons team is een enthousiast team en bestaat naast diverse verzorgenden IG uit verpleegkundigen, helpenden(+) en gastvrouwen/-heren. Als nieuwe collega ben je van harte welkom!

Wat bieden wij?

Wij zijn een kleine, informele organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid zeer op prijs wordt gesteld. Het salaris is conform de CAO VVT, FWG schaal 35. We vinden het belangrijk dat je je kennis op peil houdt en faciliteren dat waar mogelijk. Onze medewerkers kunnen gebruik maken van ons fietsplan, ontvangen een structurele eindejaarsuitkering en kunnen lid worden van onze actieve personeelsvereniging.

Reageren kan t/m 6 april 2023.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Ada Waasdorp, teamcoach Parel. Zij vertelt je graag meer over de functie. Ada.Waasdorp@huisterleede.nl of 06 82 81 52 92.

Ben je enthousiast geworden? Reageer via het contactformulier hieronder of mail je motivatie en cv naar personeelszaken@huisterleede.nl

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.