Verzorgende IG of Helpende+

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG of helpende+ geef je persoonsgerichte zorg, wat betekent dat je de cliënt en zijn of haar achtergrond en belevingswereld kent. Je levert professionele zorg zoals beschreven in het zorgleefplan. Dit doe je in samenspraak met de familie.

Wie ben jij?

Jij bent een betrokken collega die beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden voor de omgang met cliënten, familie, collega’s en externe relaties. Daarnaast heb je een goed inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent cliëntgericht en initiatiefrijk en beseft dat werken in de zorg teamwork is. Uiteraard beschik je over het vereiste diploma. Als verzorgende IG sta je ingeschreven in het kwaliteitsregister van V&VN of bent bereid je in te schrijven.

Iedereen is welkom bij Huis ter Leede. We verwachten wel van jou dat je onze protestants-christelijke identiteit respecteert.

Waar ga je werken?
Vanuit ons steunpunt in Leerdam leveren wij wijkverpleging in Leerdam en omgeving.
Je collega’s zijn allemaal professionele zorgverleners die gemotiveerd zijn om dagelijks kwalitatief goede zorg te leveren en bovenal gaan voor tevreden cliënten. Onze teams zijn kleinschalig, jong en vooral zeer enthousiast!

Wat bieden wij?

Wij zijn een kleine, informele organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld. Het salaris is conform de cao VVT. We vinden het belangrijk dat je je vakkennis up-to-date houdt en faciliteren dat waar mogelijk. Onze medewerkers kunnen gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering, deelnemen aan ons fiets- of pc-privéplan, ontvangen een structurele eindejaarsuitkering, hebben recht op gratis lidmaatschap V&VN en kunnen lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging.

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.