Vakantiemedewerkers

Bij de protestants-christelijke woonzorgorganisatie Huis ter Leede in Leerdam en omstreken is altijd vakantiewerk. Kijk snel en reageer vandaag nog!

Huishouding in Huis ter Leede (vanaf 15 jaar)
Wij zoeken in Huis ter Leede aan de Oranjehof 2 in Leerdam vakantiemedewerkers voor het schoonmaken van de appartementen en het gebouw. Je kunt vroeg beginnen en bent vroeg klaar, zodat je nog lekker kunt genieten van je vakantiedag!


Zorg (vanaf 16 jaar)
Je helpt bij de zorg voor onze bewoners in Huis ter Leede of voor onze cliënten in de wijk. Dit vakantiewerk kun je doen als je in het 2e leerjaar van een zorgopleiding zit, minimaal mbo 3.

Ook zijn wij op zoek naar vakantiemedewerkers bij onze activiteiten.

Huishouding in de wijk (vanaf 16 jaar)
Schoonmaken bij de mensen thuis die dat zelf niet meer goed kunnen. Dankbaar werk in Leerdam, Vianen en de andere dorpen in Vijfheerenlanden, Gorinchem en Arkel. We proberen je zoveel mogelijk in je eigen woonomgeving in te zetten. Het is mogelijk om alleen de ochtend te werken, dan ben je ’s middags lekker vrij.

Je doet veel werkervaring op, het staat goed op je cv en natuurlijk verdien je er een mooi vakantiecentje mee!

Wat ga je verdienen? All-in loon (per uur)

15 jaar  €7,00              

16 jaar €8,00

17 jaar €9,00

18 jaar €11,00

19 jaar €13,00

20 jaar €17,00

21 jaar €20,00

Reageer vandaag nog!
Ben je enthousiast geworden? Reageer via onderstaand sollicitatieformulier. Vermeld duidelijk naar welk vakantiewerk je interesse uitgaat en wanneer je beschikbaar bent.

Wil je eerst meer weten? Neem contact op met Arianne van Ooijen 06-13882324 van HR (appen kan ook). Of stuur een mail naar personeelszaken@huisterleede.nl

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.