Teamcoach Zorg in de wijk


32 uur per week

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan? Wil jij werken in een prettige en betrokken sfeer? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen? Zoek jij naar een kans om collega’s verder te brengen bij hun werk? Bij Huis ter Leede ligt dit alles op je te wachten! Na tien jaar gaat de huidige teamcoach van het team Zorg in de wijk aan de slag bij een andere organisatie. Daarom is deze mooie plek binnenkort beschikbaar.

Wie zijn wij?

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding, wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en hospicezorg. Het verpleeghuis staat in Leerdam Oost en het steunpunt voor het team Zorg in de wijk is in Leerdam Noord.

Wie ben jij en wat ga je doen?

Jij bent een teamcoach die op een open, neutrale en transparante wijze werkzaam is in het team Zorg in de wijk. Je zoekt, samen met collega’s, naar nieuwe ontwikkelingen en naar manieren om je team en jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Als teamcoach draag je zorg voor een efficiënte en effectieve organisatie van het werk. Je vertaalt het organisatiebeleid naar je team en je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Zorg in de wijk. Je vindt het leuk om in samenwerking met andere organisaties in de regio projecten voor zorg en welzijn op te zetten. Net als iedere zorgvrager, zijn ook alle medewerkers uniek en waardevol. Als betrokken teamcoach benader je hen respectvol en met humor.

Je hebt een opleiding op hbo-niveau en zorginhoudelijke en managementkennis op dit niveau. Je respecteert de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede.

Wij zoeken een teamcoach voor het team Zorg in de wijk. Dit team bestaat uit twee teams die werkzaam zijn in het gebied Lek & Linge en in Leerdam Noord. Het is een enthousiast team en bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden(+). Als teamcoach kun je terugvallen op de manager zorg en je collega-teamcoaches van het verpleeghuis. Als nieuwe collega ben je van harte welkom!

Wat bieden wij?

Wij zijn een kleine, informele organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid zeer op prijs worden gesteld. Het salaris is conform de CAO VVT, FWG-schaal 50. We vinden het belangrijk dat je je kennis op peil houdt en faciliteren dat waar mogelijk. Onze medewerkers kunnen gebruik maken van ons fietsplan, ontvangen een structurele eindejaarsuitkering en kunnen lid worden van onze actieve personeelsvereniging.

Wil je meer weten?

Reageren kan tot en met vrijdag 26 mei 2023.

Neem gerust contact op met Simone Blom, manager zorg. Zij vertelt je graag meer over de functie. Simone.Blom@HuisterLeede.nl of 06-13885121.

Ben je enthousiast geworden? Reageer via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en cv naar personeelszaken@huisterleede.nl

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.