Teamcoach de Smaragd 28 uur p.w. 

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan? Wil jij werken in een prettige en betrokken sfeer? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen en jouw team te inspireren? Bij Huis ter Leede ligt dit alles op je te wachten!  

Wie zijn wij? 

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in Leerdam. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding, wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en hospicezorg. 

Wie ben jij en wat ga je doen?

Je bent een leidinggevende met coachende vaardigheden voor het team De Smaragd, waar bewoners wonen met zorg met een (hoofdzakelijk) somatische grondslag. Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen en uitdagingen in de ouderenzorg. Je durft anders te denken en oude patronen te doorbreken. Je staat in verbinding met de medewerkers, de bewoners en hun naasten, en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en humor.

Als betrokken teamcoach vertaal je het organisatiebeleid naar het team, waarbij besluitvaardigheid en empathie hand in hand gaan. Je zorgt voor een goede balans tussen het leveren van kwaliteit van zorg en het behalen van een positief bedrijfsresultaat.

Je vindt het uitdagend om ook ELV en Hospicezorg onderdeel uit te laten maken van de dagelijkse praktijk. Daarnaast stuur je het team van activiteitenbegeleiders in huis aan.

Je hebt een hbo-werk- en denkniveau met zorginhoudelijke en managementkennis.

Je respecteert de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede.

Jouw team 

De Smaragd bestaat uit een team van verpleegkundigen, VIG-ers, helpenden en activiteitenbegeleiders. Samen met de manager zorg en je collega-teamcoaches van het verpleeghuis en de wijk, ben je medeverantwoordelijk voor uitvoering van het beleid.

Wat bieden wij? 

Huis ter Leede biedt een marktconform salaris volgens CAO VVT, FWG schaal 50. We bieden je diverse scholings- en ontwikkelmogelijkheden. Je kunt gebruik maken van ons fietsplan, ontvangt een structurele eindejaarsuitkering en je kunt lid worden van onze gezellige personeelsvereniging. 

Praktische informatie 

Reageren kan tot en met 15 februari. Sollicitatiegesprekken starten zodra we een kandidaat geschikt achten.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Simone Blom. Zij vertelt je graag meer over de functie. Simone.blom@huisterleede.nl of 06 – 13 88 51 21.

Ben je enthousiast geworden? Mail je motivatie en CV naar personeelszaken@huisterleede.nl

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.