Sfeermaker buurtkamer weekend

Ben jij klaar voor een eerste stap in je loopbaan? Wil jij werken bij ouderen in een prettige en betrokken sfeer? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen? Zoek jij naar een kans om dat extra beetje geluk te brengen bij mensen? Bij Huis ter Leede ligt dit alles op je te wachten! 

Wie zijn wij? 

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding, wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en hospicezorg. Het verpleeghuis staat in Leerdam in een splinternieuw gebouw. 

Wie ben jij en wat ga je doen? 

Jij bent een sfeermaker die een stapje extra zet voor de bewoner, zijn/haar familie en je collega’s. Je vindt het fijn om een helpende hand en gezelligheid te brengen rond maaltijden en ontmoetingsmomenten in de buurtkamer. Je bent om het weekend beschikbaar om te werken en je diensten zijn van 8.30-15.00 uur of van 11.00-19.00 uur. Als sfeermaker heb je geen speciale opleiding nodig, maar het is fijn als je van aanpakken weet en met ouderen kunt omgaan. Je respecteert de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede. 

Jouw team 

Je maakt onderdeel uit van het team Smaragd. Smaragd biedt zorg aan bewoners met chronisch lichamelijke ziektes. Ons team is een enthousiast team en bestaat uit zorgmedewerkers en sfeermakers. Als nieuwe collega ben je van harte welkom! 

Wat bieden wij? 

Wij zijn een organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid op prijs worden gesteld. Je krijgt een contract van gemiddeld 6 uur per week. Het salaris is volgens de CAO VVT, FWG schaal 15 (minimaal € 1.956,25 – maximaal € 2.416,15 per maand, op fulltime basis). Onze medewerkers ontvangen natuurlijk vakantiegeld en ook een eindejaarsuitkering. Je kunt lid worden van onze actieve personeelsvereniging.  

Praktische informatie 

Reageren kan tot en met 9 juni 2023 en het is fijn als je snel kunt beginnen.  

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Simone Blom, Manager Zorg bij Huis ter Leede. Zij vertelt je graag meer over de functie. Simone.Blom@HuisterLeede.nl of 06-138 851 21. 

Ben je enthousiast geworden? Reageer via het sollicitatieformulier of mail je motivatie en cv naar personeelszaken@huisterleede.nl

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.