Salarisadministrateur 24 u/pw


Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan? Wil jij werken in een prettige en betrokken sfeer? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen? Bij Huis ter Leede ligt dit alles op je te wachten!

Wie zijn wij?

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in Leerdam e.o. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding, wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning, alarmering en hospicezorg. Wij maken deel uit van de Zorg Alliantie Rivierenland, samen ondersteunend in christelijke ouderenzorg.

Wie ben je en wat ga je doen?

Jij bent een professional op het gebied van salarisverwerking. Je bent in staat zelfstandig een volledige salarisadministratie te voeren. Van het ontvangen en verwerken van periodieke mutaties, de verwerking tot de salarisstrook, het doen van aangiften loonheffing/pensioen en het beantwoorden van vragen.
Je hebt ten minste 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Wanneer je ervaring hebt in de zorgbranche met name de ouderenzorg is dat een pré. Je beschikt over tenminste een PDL-diploma met ervaring en/of een mbo 4 opleiding salarisadministrateur. Je bent accuraat, weet om te gaan met deadlines, kan de juiste prioriteiten stellen en bent in staat op een eenvoudige wijze vragen van collega’s te beantwoorden.
Daarnaast heb je een dienstverlenende houding, ben je in staat knelpunten en verbeteringen te adresseren en ga je gemakkelijk om met digitalisering en computergebruik. Wij werken op dit moment met de applicatie ADP Perman. Je krijgt volop gelegenheid mee te denken over verdere automatisering. Jij haalt energie uit de voldoening dat ruim 350 collega’s maandelijks op tijd een correcte loonstrook ontvangen. Iedereen is welkom bij Huis ter Leede. We verwachten wel dat je onze protestants-christelijke identiteit respecteert.

Wat bieden wij?

Wij zijn een kleine, informele organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld. Het salaris is conform de cao VVT, FWG schaal 45. We vinden het belangrijk dat je je vakkennis up-to-date houdt en faciliteren dat waar mogelijk. Onze medewerkers kunnen gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering, deelnemen aan ons fiets- of pc-privéplan, ontvangen een structurele eindejaarsuitkering en kunnen lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging. Wij bieden jou een werkplek die zich kenmerkt door de warme en gezellige sfeer in een splinternieuw pand.

Reageren kan tot 15 januari 2023.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Hans Sprong. Hij vertelt je graag meer over de functie. hans.sprong@huisterleede.nl, 06 36 45 41 30

Ben je enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatiebrief op naar personeelszaken t.a.v. Madelaine van Ingen, personeelszaken@huisterleede.nl Oranjehof 2, 4141 GC, Leerdam, T.n.v. afdeling P&O

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.