Salarisadministrateur, 18-24 uur

Onze 350 medewerkers voeren hun belangrijke werk met veel liefde uit, maar vinden het ook wel fijn als ze aan het einde van de maand een kloppend salaris ontvangen. Hiervoor zoeken we een enthousiaste en gedreven salarisadministrateur die nog lang niet is uitgeleerd. Iemand die zich prettig voelt in een open werksfeer en veel verantwoordelijkheid en vrijheid aankan. 

Wie zijn wij?

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie. Wij maken deel uit van de Zorg Alliantie Rivierenland, samen ondersteunend in christelijke ouderenzorg. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding, wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en hospicezorg. Ons prachtige nieuwe woonzorgcentrum is gevestigd in Leerdam. 

Wie ben jij en wat ga je doen?

Jij bent een professional op het gebied van salarisverwerking. Je bent in staat zelfstandig een volledige salarisadministratie te voeren. Van het ontvangen en verwerken van periodieke mutaties, de verwerking tot de salarisstrook, het doen van aangiften loonheffing/pensioen en het beantwoorden van vragen. Jij haalt je energie uit de voldoening dat je ruim 350 collega’s maandelijks op tijd een correcte loonstrook ontvangen.

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Wanneer je ervaring hebt in de zorgbranche en met name de ouderenzorg is dat een pré. Je beschikt over tenminste een PDL-diploma en/of een mbo 4-opleiding salarisadministrateur. Je bent accuraat, weet om te gaan met deadlines, kan de juiste prioriteiten stellen en kunt je collega’s goed helpen met begrijpelijke antwoorden op hun vragen. 

Door de omvang van de organisatie werk je als enige salarisadministrateur. De vrijheid en verantwoordelijkheid die dit biedt spreekt je aan. Inhoudelijk stem je af met je collega’s van de Zorg Alliantie Rivierenland. Op termijn willen we de ondersteunende processen en applicaties zoveel mogelijk op elkaar afstemmen. Zo wordt je werk beter, efficiënter en minder kwetsbaar. Je krijgt een belangrijke inhoudelijke rol in deze afstemming. 

Op dit moment wordt de functie ingevuld door een ervaren interim salarisadministrateur. We starten na de zomer met de migratie/implementatie van het HR-pakket. Hoe eerder je komt werken, hoe meer je meekrijgt van deze interessante tijd. 


We vinden het belangrijk dat je de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede respecteert. Je maakt onderdeel uit van het team Bedrijfsbureau. Vanuit dit team zijn we dienstverlenend en ondersteunend aan de zorgdienstverlening. We werken nauw samen op het werkplein: een gezellige kantoortuin met misschien net iets te vaak iets lekkers bij de koffie. 

Wat bieden wij?

Wij zijn een kleine, informele organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld. Het salaris is op basis van ervaring conform de cao VVT, FWG schaal 45 of 50, afhankelijk van opleiding en ervaring (minimaal €2832 – maximaal € 4324 op fulltime basis van 36 uur). We vinden het belangrijk dat je je vakkennis up-to-date houdt en faciliteren dat waar mogelijk. Onze medewerkers kunnen gebruik maken van ons fietsplan, ontvangen een structurele eindejaarsuitkering en kunnen lid worden van onze actieve personeelsvereniging.  


Informatie en solliciteren

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Tom de Voijs, Manager Bedrijfsvoering. Hij vertelt je graag meer over de functie. tom.de.voijs@huisterleede.nl of 06-57 08 63 08.

Ben je enthousiast geworden? Reageer hieronder of mail je cv en motivatiebrief naar 

personeelszaken@huisterleede.nl

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.