Medewerker ICT 16-20 u/pw


Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan? Wil jij werken in een prettige en betrokken sfeer? Wil jij je collega’s ondersteunen bij allerlei digitale zaken? Bij Huis ter Leede in Leerdam ligt dit alles op je te wachten!

Wie zijn wij?

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding, wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en hospicezorg. Het verpleeghuis staat in Leerdam en is een splinternieuw gebouw.  Wij maken deel uit van de Zorg Alliantie Rivierenland, samen ondersteunend in christelijke ouderenzorg.

Wie ben je en wat ga je doen?

Jij bent een zelfstandige en dienstverlenende ICT-er die er energie uithaalt om je 350 collega’s te ondersteunen bij het gebruik van hun devices. Je hebt een mbo-opleiding in de richting van ICT en het is helemaal mooi als je naast ervaring met Azure, Teams en Sharepoint kennis hebt van zorgtechnologie. Je kunt collega’s op een duidelijke manier uitleg geven. Daarnaast kun je op een overtuigende wijze communiceren met helpdeskmedewerkers. 

Je helpt medewerkers bij het gebruik van devices, tags en presentatie-apparatuur en beheert deze. Je ondersteunt bij online vergadersystemen. Je signaleert knelpunten en denkt mee over structurele oplossingen. Als je problemen niet zelf opgelost krijgt, schakel je de externe helpdesk in. Je respecteert de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede. Je maakt onderdeel uit van het team Bedrijfsbureau. Vanuit dit team zijn we dienstverlenend en ondersteunend aan de zorgdienstverlening. 

Wat bieden wij?

Wij zijn een kleine, informele organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld. Het salaris is conform VVT, FWG schaal 40. We vinden het belangrijk dat je je vakkennis op peil houdt en faciliteren dat waar mogelijk. Onze medewerkers kunnen gebruik maken van ons fietsplan, ontvangen een structurele eindejaarsuitkering en kunnen lid worden van onze actieve personeelsvereniging.  

Reageren kan tot 7 februari 2023. 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met de heer K. Schetters, bestuurder. Hij vertelt je graag meer over de functie. Kees.schetters@huisterleede.nl of 06 53 79 48 18. 

Ben je enthousiast geworden? Reageer via het contactformulier (vermeld in ieder geval dat je reageert op de vacature medewerker ICT) of mail je motivatie en cv naar personeelszaken@huisterleede.nl 

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.