Manager Bedrijfsvoering 28-32 uur p/w

Heb je passie voor de ouderenzorg? Ben jij een ervaren en gedreven professional op het gebied van bedrijfsvoering? Dan hebben wij voor jou de functie als Manager Bedrijfsvoering bij Huis ter Leede in Leerdam beschikbaar!  

Wie zijn wij? 

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding en hospicezorg in een gloednieuw pand. Daarnaast bieden wij wijkverpleging en huishoudelijke ondersteuning. Huis ter Leede maakt deel uit van de Zorgalliantie Rivierenland, waaraan ook drie andere protestants-christelijke zorgaanbieders deelnemen. In deze zorgalliantie wordt samengewerkt op de gebieden HRM, financiën, inkoop en ICT. 

Wat ga je doen? 

Als Manager Bedrijfsvoering ben je medeverantwoordelijk voor de realisatie van de strategische doelen van de organisatie. Je bent lid van het managementteam en je ondersteunt en adviseert in die rol de bestuurder. Je speelt een belangrijke rol bij het ontzorgen van onze zorgprofessionals, zodat zij zich volledig kunnen richten op het bieden van optimale zorg.  

Je taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:  

  • Opstellen en bewaken van het financiële beleid, inclusief begrotingen en investeringsplannen.  
  • Coördineren van de financiële administratie en het rapporteren van financiële resultaten aan het management.  
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen (met name op financieel en ICT-gebied). 
  • Het identificeren van mogelijkheden om kosten te besparen en efficiëntie te verbeteren.  
  • Aansturen en motiveren van de teams die vallen onder het Bedrijfsbureau (facilitaire dienst, administratie, catering, ICT, roosterplanning, zorgservice en personeelszaken). 
  • Onderhouden van relevante externe contacten, zoals financiële instellingen en overheidsinstanties.  

Wie ben je? 

Je bent een inspirerende en daadkrachtige manager. Je kunt een team leiden en motiveren en hebt oog voor de individuele talenten en ontwikkelingsmogelijkheden van je medewerkers. Je bent besluitvaardig en doelgericht. Je kunt snel schakelen en bent in staat om knopen door te hakken in complexe situaties. Je neemt verantwoordelijkheid voor je beslissingen en houdt rekening met de belangen van de organisatie, de zorgprofessionals en de bewoners.  Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken met diverse stakeholders, zowel intern als extern. Je kunt complexe financiële informatie begrijpelijk overbrengen en hebt het vermogen om draagvlak te creëren voor veranderingen en verbeteringen. Je herkent je in de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede of respecteert deze.  

Verder heb je 

  • een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een relevante richting, zoals Bedrijfskunde, Economie of Zorgmanagement. Aanvullende cursussen of trainingen op het gebied van bedrijfsvoering en financieel management zijn een pluspunt.  
  • ervaring in een leidinggevende functie binnen de bedrijfsvoering, bij voorkeur in de zorgsector. Je hebt bewezen resultaten behaald op het gebied van financieel beheer, kostenoptimalisatie en procesverbetering.  
  • sterke financiële en analytische vaardigheden. Je kunt financiële rapportages analyseren, knelpunten identificeren en strategische beslissingen nemen om de financiële gezondheid van de organisatie te waarborgen.  
  • kennis van wet- en regelgeving op het gebied van financiën en bedrijfsvoering in de zorg. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen en kunt deze vertalen naar de praktijk.  

Wat bieden wij? 

Wij zijn een kleine, informele organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid zeer op prijs wordt gesteld. Het salaris is conform de CAO VVT, FWG schaal 65 (€ 4.061,27 – € 6.117,33 bij een fulltime dienstverband). We faciliteren waar mogelijk het bijhouden van je kennis. Onze medewerkers kunnen gebruik maken van het fietsplan, ontvangen een structurele eindejaarsuitkering en kunnen lid worden van onze actieve personeelsvereniging.  

Praktische info 

Wil je meer weten over de functie? Je kunt t/m 10 september 2023 op de functie reageren via www.bosmanvos.nl. De intakegesprekken bij Bosman & Vos worden gevoerd in de week van 11 september 2023. De selectie- en adviesgesprekken vinden in de week van 18 september plaats bij Huis ter Leede in Leerdam. Een case assessment en referentencheck kan onderdeel uitmaken van de procedure. De procedure wordt begeleid door Nicoline Franken van Bosman & Vos. Informatie over deze functie kunt u verkrijgen via mail nfranken@bosmanvos.nl of telefonisch 06 28887623.

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.