Helpende 3-uurs diensten, 6-15 uur p/w

Wil jij werken bij ouderen in een prettige en betrokken sfeer? Heb jij tijd om een aantal keer per week korte diensten te draaien? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen? Zoek jij naar een kans om dat extra beetje geluk te brengen bij mensen? Bij Huis ter Leede ligt dit alles op je te wachten! 

Wie zijn wij? 

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding, wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en hospicezorg. Het verpleeghuis staat in Leerdam en is een splinternieuw gebouw. 

Wie ben je en wat ga je doen? 

Jij bent een helpende (in opleiding) die graag (weer) aan de slag gaat in de ouderenzorg. Je hebt de mogelijkheid om minimaal zes uur per week te werken, verdeeld over diensten van drie uur. Je bent beschikbaar voor ochtenddiensten onder schooltijd, in de avonden en/of weekenden. Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op verschillende afdelingen aan de slag te gaan.

Je gaat zorgtaken uitvoeren en het is ook mogelijk dat je als invaller diensten als gastvrouw gaat doen. Het is fijn als je van aanpakken weet en met ouderen kunt omgaan. Je respecteert de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede.

Jouw team

In deze functie vorm je samen met je collega’s van de afdelingen Smaragd en Parel een team. Op Smaragd wonen mensen met een chronische lichamelijke aandoening en op Parel wonen mensen met dementie. Door je flexibele inzet werk je steeds op een andere afdeling. Als nieuwe collega ben je van harte welkom!

Wat bieden wij? 

Wij zijn een organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid heel erg op prijs wordt gesteld. Je krijgt een contract van minimaal 6 en maximaal 15 uur per week. Het salaris is volgens de CAO VVT, FWG schaal 25 (minimaal € 2.085,77 – maximaal € 2.717,96 per maand, op fulltime basis). In oktober 2023 staat er een cao-loonsverhoging van 5% op de planning. Onze medewerkers ontvangen natuurlijk vakantiegeld en ook een eindejaarsuitkering. Je kunt lid worden van onze actieve personeelsvereniging.  

Praktische info 

Reageren kan tot en met 15 september 2023 en het is fijn als je snel kunt beginnen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Mieke van Felius, teamcoach van de afdeling Smaragd. Zij vertelt je graag meer over de functie. Mieke.van.Felius@HuisterLeede.nl of 06-83172429.

Ben je enthousiast geworden? Reageer via onze website www.huisterleede.nl/werken-bij of mail je motivatie en cv naar personeelszaken@huisterleede.nl.

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.