Coördinator Restaurant, 28 uur 

Wil jij werken in onze gloednieuwe keuken? Vind jij het leuk om ons restaurant-team te coördineren, onze gerechten op een creatieve wijze te presenteren en mensen een fijne ontmoeting met elkaar te geven? Dan willen wij graag in contact met jou komen!  

Wie zijn wij? 

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding, wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en hospicezorg. Het verpleeghuis staat in Leerdam en is een splinternieuw gebouw. Onze ontmoetingsruimte heeft een open keuken en een restaurant, waar bewoners, personeel en gasten van harte welkom zijn en waar activiteiten (met catering) georganiseerd worden. 

Wie ben jij? 

  • Je respecteert de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede; 
  • Jij bent hartelijk, creatief en gastvrij; 
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het werken in een keuken of een restaurant; 
  • Je hebt ruime ervaring in het begeleiden van medewerkers; 
  • Je bent in het bezit van een SVH Diploma Sociale Hygiëne, een HACCP certificaat, een Allergenen certificaat en een BHV diploma; 
  • Het is fijn als je van aanpakken weet en goed met ouderen kunt omgaan.   

Wat ga je doen? 

  • Je zorgt voor een goede sfeer; 
  • Je zorgt ervoor dat alles in ons restaurant goed loopt; 
  • Je coördineert en geeft richting aan de werkzaamheden van je collega’s in het restaurant. 

Jouw team 

In deze functie vorm je samen met je collega’s van het restaurant een gezellig team. Samen met je team zorg je ervoor dat mensen in een warme sfeer iets kunnen eten, een kop koffie kunnen drinken en elkaar kunnen ontmoeten. 

Wat bieden wij? 

Wij zijn een organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid heel erg op prijs wordt gesteld. Je krijgt een contract van 28 uur per week. Het salaris is volgens de CAO VVT, FWG schaal 35 (minimaal € 2.325 – maximaal € 3.178 per maand, op fulltime basis van 36 uur). Onze medewerkers ontvangen vakantiegeld en ook een eindejaarsuitkering. Je kunt lid worden van onze actieve personeelsvereniging.  

Praktische informatie 

Reageren kan tot en met 19 januari. Sollicitatiegesprekken starten zodra wij een kandidaat geschikt achten en dat kan dus voor 19 januari zijn. 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Trudy Hol, teamcoach Facilitair. Zij vertelt je graag meer over de functie. Trudy.Hol@huisterleede.nl  06-10974205. 

Ben je enthousiast geworden? Reageer via onze website www.huisterleede.nl/werken-bij of mail je motivatie en cv naar personeelszaken@huisterleede.nl

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.