Controller 20-22 uur

Binnen de regio Rivierenland werken 4 zelfstandige protestants-christelijke stichtingen samen op de ondersteunende diensten. Zij doen dit onder de naam Zorgalliantie Rivierenland, samen ondersteunend in christelijke ouderenzorg. Twee van deze samenwerkende partners zijn op zoek naar een (deeltijd) controller. Het betreft Huis ter Leede in Leerdam en ’t Slot in Gameren.

We zoeken een financiële man of vrouw die bekend is met de ouderenzorg/VVT-sector en hier affiniteit mee heeft, die oplossingsgericht mee kan denken in financiële vraagstukken, voor wie het omgaan met cijfers gesneden koek is, iemand die op een verbindende manier het gesprek aan kan gaan met interne en externe samenwerkingspartners en hiervoor over goede communicatieve eigenschappen beschikt en die vanuit zijn/haar vakgebied een bijdrage kan leveren aan het realiseren van de (financiële) doelen van de organisatie. De controller kan steunen op één financiële administrateur per organisatie en werkt samen met de controller van de twee andere zorgorganisaties in de alliantie. De controller legt rechtsreeks verantwoording af aan de bestuurder.

Binnen Huis ter Leede ligt de focus met name op de control taken, zoals het maken van managementrapportages en bijbehorende analyses en je bent verantwoordelijk voor een goede begroting en het proces van de jaarrekening. Binnen ’t Slot ligt de focus op het maken van business cases t.a.v. projecten en/of bedrijfsonderdelen en je levert een bijdrage in het analyseren van financiële informatie ten behoeve van het management.
Het betreft een afwisselende en uitdagende functie waarin een beroep wordt gedaan op verschillende competenties van de controller: analyseren, financieel inzicht, communicatief, complexiteit terugbrengen tot de kern, flexibel, samenwerken, organisatiesensitief.

We bieden je een uitdagende werkomgeving binnen twee relatief kleine organisaties die passie hebben voor zorg en een rol van betekenis spelen in de lokale gemeenschap. We vinden het fijn dat je de protestants-christelijke identiteit respecteert en bij voorkeur actief beleeft. Je komt in dienst van één van onze organisaties en werkt vanuit die positie voor de andere organisaties. We hechten aan fysieke aanwezigheid op de locatie. Het betreft een dienstverband van 20-22 uur per week. We werken volgens de CAO-VVT, de functie is ingeschaald in FWG 65. Opleidingsniveau: HBO/WO. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. We zien je reactie graag tegemoet.

Stuur je sollicitatiebrief naar j.stoeten@slotgameren.nl Sluitingsdatum van deze vacature is 13 januari 2023. Voor meer informatie kun jij je richten tot Kees Schetters, bestuurder Huis ter Leede tel. 06 53 79 48 18. Of Wilma van Genderen, bestuurder ’t Slot tel. 0418 – 56 14 51.

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.