Ambtelijk secretaris cliëntenraad

2 tot 3 uur per week

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan? Wil jij werken in een prettige en betrokken sfeer? Wil jij de leden van de  cliëntenraad ondersteunen bij het behartigen van de belangen van de bewoners en cliënten? Bij Huis ter Leede in Leerdam ligt dit alles op je te wachten!

Wie zijn wij?

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie. Wij bieden wonen met zorg, dagbesteding, wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en hospicezorg. Deze woonzorgorganisatie staat in Leerdam en is gevestigd een splinternieuw gebouw aan de Oranjehof 2.

Wie ben jij en wat ga je doen?

Jij bent een zelfstandige en enthousiaste ondersteuner voor de leden van de cliëntenraad. Jij helpt hen om de belangen van de bewoners en cliënten goed te behartigen. Je zorgt voor de documenten bij de vergaderingen, stelt de adviezen voor de bestuurder op en bereidt de thema’s met de cliëntenraad voor. Je geeft advies aan de cliëntenraad over de cliëntmedezeggenschap en over deskundigheidsbevordering. Je verzorgt de werving van nieuwe leden van de cliëntenraad.  Je onderhoudt contact met andere cliëntenraden van andere zorgorganisaties.

Je kunt goed samenwerken met de leden en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt een opleiding voor ambtelijk ondersteuner cliëntenraden gevolgd (of je bent bereid deze te volgen)  Je kunt gevarieerde werkzaamheden coördineren. Je kunt de cliëntenraad coachen in vergadertechnieken. Je bent vaardig met kantoorapplicaties zoals Word, Excel en PowerPoint.

Jouw team

Je maakt onderdeel uit van het team Bedrijfsbureau. Vanuit dit team zijn we dienstverlenend en ondersteunend aan de zorgdienstverlening.

Wat bieden wij?

Wij zijn een kleine, informele organisatie met korte lijnen, waar eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld. Het salaris is conform VVT, FWG schaal 40. We vinden het belangrijk dat je je vakkennis op peil houdt en faciliteren dat waar mogelijk. Onze medewerkers kunnen gebruik maken van ons fietsplan, ontvangen een structurele eindejaarsuitkering en kunnen lid worden van onze actieve personeelsvereniging.

Reageren kan tot 15 maart a.s.

Neem gerust contact op met de heer A. den Hartog, ambtelijk ondersteuner. Hij vertelt je graag meer over de functie. 06 49 40 81 06 of arnold@denhartogzorgadvies.nl

Ben je enthousiast geworden? Reageer via onderstaand formulier of mail je motivatie en cv naar personeelszaken@huisterleede.nl

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.