..zorg(t) voor iedereen

Er zijn situaties waarin het moeilijk is de draad zelfstandig weer op te pakken. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of als u een ingrijpende gebeurtenis heeft meegemaakt. In deze gevallen helpen wij u met begeleiding aan huis. Persoonlijke begeleiding helpt u, uw huishouden weer op de rit te krijgen. U zult snel uw oude vertrouwde ritme hervinden.

Dagbesteding

Thuiswonen een probleem? Zijn de dagen té lang, en vraagt uw zorg veel van uw partner of kinderen? Doe een beroep op onze dagbesteding. Het is bij ons mogelijk om één of meer dagen per week begeleiding te krijgen. ‘s Morgens wordt u indien nodig thuis opgehaald door een taxi(bus). U bent onze gast en brengt uw dag door in Huis ter Leede. Ons dagprogramma helpt u om langer zelfstandig te blijven wonen.

Wij hebben niet alleen aandacht voor uw fysieke conditie, maar zetten ook uw brein aan het werk. Bovendien hebben wij aandacht voor elkaar en is er vanzelfsprekend tijd voor ontspanning.

Voor het aanvragen van begeleiding kunt u contact opnemen met Zorgservice. Onze dagbesteding is ook te combineren met wijkverpleging en/of huishoudelijke ondersteuning. Vraag onze folder aan via de receptie.

Geestelijke verzorging

Huis ter Leede heeft een protestants-christelijke identiteit. Geestelijke ondersteuning ontbreekt dus niet in ons dienstenpakket. In een veranderende wereld lopen de vormen van geloofsbeleving steeds vaker uiteen. Naarmate u ouder wordt, kunt u tegen levensvragen aanlopen, waarmee u niet snel naar uw eigen kerkelijke gemeente gaat.

Bij ons kunnen bewoners een beroep doen op onze geestelijk verzorger. U kunt uw vragen persoonlijk met hem bespreken. Samen gaat u op zoek naar antwoorden. Ook bent u welkom bij onze weeksluiting op vrijdag 19.00 uur en onze kerkdiensten tijdens de christelijke feestdagen, beide vinden plaats in onze Boulevard.Welzijn