..zorg(t) voor iedereen

Vakantiewerkers

Voor de schoolvakanties van 2019 zijn wij op zoek naar


VAKANTIEMEDEWERKERS

Binnen Huis ter Leede hebben wij op verschillende afdelingen plaats voor flexibele en gemotiveerde vakantiemedewerkers met ‘hands-on’ mentaliteit. Voel jij je aangesproken? Kijk dan snel welke afdeling jouw voorkeur heeft en reageer zo snel mogelijk!

Zorg
Ben jij minimaal 16 jaar en volg jij een zorggerelateerde opleiding als Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4/6), pak dan je kans om als vakantiemedewerker aan de slag te gaan. Door het werken in de zorg kun jij je kennis en ervaring verrijken. Binnen Huis ter Leede is dit mogelijk op de afdelingen; thuis-, verzorgings- en verpleeghuiszorg.

Huishouding
Je werkt als huishoudelijk medewerker bij de cliënten in de thuissituatie. Je werkt zelfstandig en hebt contact met de cliënten. De cliënten zijn blij met jouw komst. Dit is in Leerdam en wijde omtrek (Vianen, Geldermalsen, enz.). Minimale leeftijd 16 jaar.

Facilitaire Dienstverlening
Ben jij minimaal 15 jaar, dan kun je werken in de Facilitaire Dienstverlening. Dit bestaat o.a. uit huishoudelijke taken, maaltijden verzorgen in de keuken, serveren in ons restaurant De Boulevard en onderhoud in de technische dienst.

Gastvrouw m/v
Bij onze afdeling De Kajuit geven wij zorg aan mensen met dementie. Ben je 16 jaar of ouder, heb je affiniteit met deze doelgroep en ben je een zorgzaam type, dan word je van harte uitgenodigd om met ons je mogelijkheden te bespreken. Wij zijn op zoek naar gastvrouwen, die onze bewoners een zinvolle dagbesteding kunnen geven. Misschien iets voor jou tijdens de vakantieperiode?

Vragen?
Mail werk@huisterleede.nl of bel Lizette Jumnoodoo, tel. 0345 - 61 42 41.

Heb je interesse?
Geef aan voor welke afdeling je belangstelling hebt en welke periode(s) je beschikbaar bent. Vergeet ook je leeftijd niet. Gebruik het formulier hieronder of stuur je gegevens naar werk@huisterleede.nl

Vakantiewerker

Je contactgegevens
Je e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
Motivatie en cv