..zorg(t) voor iedereen

Ons restaurant: 'De Boulevard'


Heeft u zin in een kopje koffie of een ander drankje of wilt u uw gasten trakteren? Loop dan gerust bij ons binnen. De deuren van restaurant De Boulevard staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.15 uur voor u open. Op zaterdag
van 845 uur tot 17.00 uur, zondag van 08.45 uur tot 16.00 uur.

Ook mensen uit de wijk hebben de weg naar De Boulevard weten te vinden. Zij maken regelmatig gebruik van onze gezellige eetgelegenheid.

U kunt hier ook terecht voor een heerlijk broodje, snacks en een warme maaltijd. Tussen 11.30 uur en 14.00 uur kunt u een keuze maken uit de verschillende maaltijdcombinaties. Ook uw gast(en) is/zijn van harte welkom.

- soep € 2,-
- warme maaltijd € 4,50
- dessert € 1,10

Elke 1e woensdagavond van de maand van 17.30 uur tot 19.00 uur is er Samen eten in Noord, juist ook voor mensen uit de wijk die normaal niet gauw uit eten gaan of kunnen. Dit is een initiatief van Huis van de Wijk Noord. Opgave niet nodig. Vrijwillige bijdrage.

U kunt bij ons ook terecht voor verjaardagen, condoleances, buffetten en verhuur van ruimtes. Informeer naar de mogelijkheden bij de receptie of catering@huisterleede.nl

De Boulevard