..zorg(t) voor iedereen

Ons restaurant: 'De Boulevard'


Heeft u zin in een kopje koffie of een ander drankje, of wilt u uw gasten eens trakteren? Loop dan gerust eens bij ons binnen. De deuren van De Boulevard staan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur voor u open. Op zaterdag en zondag is het restaurant geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Ook inwoners uit de directe omgeving hebben de weg naar De Boulevard weten te vinden. Zij maken regelmatig gebruik van onze gezellige eetgelegenheid.

U kunt hier ook terecht voor een heerlijk broodje, snacks en een warme maaltijd. Tussen 11.30 uur en 14.00 uur kunt u een keuze maken uit de verschillende maaltijdcombinaties. Ook uw gast(en) is/zijn van harte welkom.

- soep € 2,-
- warme maaltijd € 4,50
- dessert € 1,10

Elke 1e woensdagavond van de maand van 17.30 uur tot 19.00 uur is er Samen eten in Noord, juist ook voor mensen uit de wijk die normaal niet gauw uit eten gaan of kunnen. Dit is een initiatief van Huis van de Wijk Noord. Opgave niet nodig. Vrijwillige bijdrage.

Het is bij ons in overleg mogelijk om te dineren á la carte. Informeer naar de mogelijkheden via catering@huisterleede.nl

De Boulevard