..zorg(t) voor iedereen

Peda.mw

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste   

Pedagogisch Medewerker

 1 tot 11 uur per week

Bedrijfsprofiel
Kinderdagverblijf de Matroosjes is een onderdeel van woon- en zorgcentrum Huis ter Leede in Leerdam. Wij bieden professionele kinderopvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De groep wordt begeleid door enthousiaste pedagogisch medewerkers die de kinderen elke dag een leuke dag bezorgen. De pedagogisch medewerkers van de Matroosjes vormen al jarenlang een vast team en zorgen daarmee voor een vertrouwde omgeving.

Er is een gevarieerd aanbod aan activiteiten, ook samen met de cliënten van Huis ter Leede.

Functieomschrijving
Als pedagogisch medewerker kijk je op een creatieve en actieve manier naar de opvang van kinderen. Je bedenkt met je collega’s activiteiten waarbij de kinderen zich kunnen ontspannen, volop kunnen spelen en zich ontwikkelen. Er wordt flexibiliteit, inzet en betrouwbaarheid van je gevraagd. Als pedagogisch medewerker functioneer je zelfstandig en in teamverband. Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als in individueel opzicht. Je schept een situatie binnen een groep, waarin kinderen zich veilig voelen en je stimuleert de kinderen door middel van uitvoering van het pedagogisch beleidsplan om zich verder te ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou voor deze functie?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang op MBO-niveau;
  • je hebt inzicht in het pedagogisch beleid van de organisatie en hieruit voortvloeiende processen, procedures en werkwijzen;
  • je hebt kennis van de organisatorische en algemeen pedagogische beleidskaders;
  • je hebt kennis van de geldende hygiëne- en veiligheidseisen;
  • je hebt kennis van de ontwikkelfases van een kind;
  • je bent communicatief vaardig;
  • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • je draagt de Protestants-Christelijke identiteit van Huis ter Leede uit.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn een kleine, informele organisatie met korte lijnen waar eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld. We vinden het belangrijk dat je je vakkennis up-to-date houdt en faciliteren dat waar mogelijk. Onderdelen van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn o.a. deelname aan onze collectieve zorgverzekering, de mogelijkheid van kinderopvang in ons een eigen kinderdagverblijf en een structurele eindejaaruitkering. De salariëring is op basis van de CAO VVT.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op Simone Blom (Facilitair Manager) via het algemene telefoonnummer: 0345-614241 of per mail: simone.blom@huisterleede.nl. Zij vertelt je graag meer over deze functie.

Heb je interesse?

Je kunt je motivatiebrief en cv sturen aan Lizette Jumnoodoo van de afdeling P&O, Eiland 1, 4143 EN Leerdam of mailen aan: personeelszaken@huisterleede.nl.

Direct solliciteren

Je contactgegevens
Je e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
Motivatie en cv