Hospice

Op donderdag 10 augustus j.l. heeft het Hospice Huis ter Leede opnieuw haar deuren geopend.  

Huis ter Leede draagt vanuit haar protestants christelijke identiteit bij aan een waardevol leven voor kwetsbare mensen.  Vanuit deze visie is iedereen welkom bij Huis ter Leede.

Hospice Huis ter Leede bestaat uit een ruim appartement, voorzien van een woonkamer met pantry, badkamer en een aparte slaapkamer. De woning is volledig ingericht, maar u kunt vanzelfsprekend persoonlijke bezittingen meenemen, om u zo goed mogelijk thuis te voelen. Familie en betrokkenen zijn 24 uur per dag van harte welkom. Voor hen bestaat de mogelijkheid om eventueel te overnachten op het appartement.

Het hospice is gevestigd op de 3e etage. Hier bevinden zich ook meerdere appartementen voor langdurige zorg,  een gemeenschappelijke huiskamer met keuken en een ruim balkon. Tevens kunt u, uw familie of naasten, gebruik maken van de algemene faciliteiten van Huis ter Leede, zoals o.a. het Ontmoetingsplein met restaurant op de begane grond, en de beschutte tuin met terras achter het gebouw.

De zorg is dag en nacht in handen van zorgprofessionals, die ondersteund worden door goed opgeleide zorgvrijwilligers. Uw persoonlijke wensen en die van uw naasten staan daarin centraal.

Wenst u meer informatie over het Hospice of wilt u iemand aanmelden? Dan kunt u contact opnemen met afdeling Zorgservice via 0345-614241 keuze 3, 06-82630436 of via zorgservice@huisterleede.nl.