..zorg(t) voor iedereen

Maaltijdenservice

Onze maaltijden zijn smaakvol en gevarieerd. Onze bewoners van De Mast en Kajuit krijgen de brood- en warme maaltijd desgewenst geserveerd op de huiskamer/in het appartement. Ook bestaat de mogelijkheid de warme maaltijd te nuttigen in De Boulevard.

Ook leveren wij koelversmaaltijden.
Een koelversmaaltijd is een vers gekookte 1-persoons maaltijd, die heel snel teruggekoeld wordt tot 4 graden Celsius. Vervolgens wordt de maaltijd op zo’n manier verpakt (geseald) dat deze 10 dagen houdbaar is in de koelkast of 6 weken in de vriezer. Om de maaltijd te gebruiken, hoeft u deze alleen op te warmen in de magnetron.

De leverancier is Eetgemak. Er is keuze uit 21 menu’s! (€ 5,85 per stuk). U kunt de maaltijd uitbreiden met een voorgerecht (€ 2,30), bijgerecht (€1,50) en/of nagerecht (€ 1,25). Met dieetwensen houden wij uiteraard rekening. Wij kunnen zelfs een beroep doen op een voedingsdeskundige.

Hoe bestelt u?
Op dinsdag worden de menulijsten meegegeven en deze moeten uiterlijk vrijdag voor 12.00 uur retour. De maaltijden die u besteld hebt, worden de week erop bij u thuisbezorgd op dinsdag en vrijdag, tussen 8.30 uur en 10.30 uur. Bij het niet inleveren van de menulijst, ontvangt u geen maaltijden. Wij gaan ervan uit dat u dan geen maaltijden wenst in de week erop. Reeds bestelde maaltijden kunnen niet meer afbesteld worden. In ons restaurant De Boulevard zijn elke dag enkele koelversmaaltijden te koop, ook voor € 5,85.

Hoe aanmelden?
Wilt u een paar keer per week of elke dag een koelversmaaltijd ontvangen, dan kunt u zich aanmelden via Zorgservice, tel. 0345 - 61 42 41 (werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur) of per mail: zorgservice@huisterleede.nl

De maaltijden worden aangeleverd in een tempex box die u bij de volgende levering weer inwisselt (roulatiesysteem). Wij zijn genoodzaakt beschadigde of zoekgeraakte boxen in rekening te brengen.

Personeel en vrijwilligers:
Ook voor personeel, vrijwilligers, mensen uit de wijk en anderen blijft het mogelijk koelversmaaltijden te bestellen. De lijsten liggen in De Boulevard. Wat je bestelt, wordt de volgende week geleverd. Elke dag zijn er ook enkele koelversmaaltijden te koop in De Boulevard. De prijs bedraagt in alle gevallen € 5,85.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Tafeltje Dek Je is per 1 november 2021 overgenomen door Present.Maaltijdenservice