..zorg(t) voor iedereen

Maaltijdenservice

Onze maaltijden worden in de eigen keuken met zorg bereid, zijn smaakvol en gevarieerd. Onze bewoners van De Mast en Kajuit krijgen de brood- en warme maaltijd desgewenst geserveerd op de huiskamer/in het appartement. Ook bestaat de mogelijkheid de warme maaltijd te nuttigen in De Boulevard.

Ook leveren wij koelversmaaltijden.

Maaltijdenservice

Een greep uit ons assortiment

Rijst en pastagerechten

  • Nasi of bami speciaal
  • Macaronischotel
  • Spaghetti Milanese
  • Rundergehakt, ui, paprika en tomaten

Stamppotten

  • Boerenkool met rookworst
  • Zuurkool met zuurkoolspek
  • Hutspot met klapstuk

Soepen

  • Erwtensoep met roggebrood en spek
  • Bruine bonensoep met roggebrood en spek

Kookworkshop

Volg een kookworkshop met een groep bij Huis ter Leede. Zoals 14 dames van Passage uit Leerbroek/Nieuwland deden. Onder begeleiding van onze kok Lowie bereidden zij in onze professionele keuken gebonden tomatensoep, huzarensalade, aardbeienbavarois en verse fruitsalade. Vervolgens nuttigden zij de zelfgemaakte maaltijd gezellig samen in onze Boulevard. Wilt u ook een kookworkshop volgen met een groep? Informeer dan naar de mogelijkheden, tel. 0345 - 61 42 41 of info@huisterleede.nl

Koelvers

Een koelversmaaltijd is een vers gekookte 1-persoons maaltijd, die heel snel teruggekoeld wordt tot 4 graden Celsius. Vervolgens wordt de maaltijd op zo’n manier verpakt (geseald) dat deze 10 dagen houdbaar is in de koelkast of 6 weken in de vriezer. Om de maaltijd te gebruiken, hoeft u deze alleen op te warmen in de magnetron.

De leverancier is Eetgemak. Er is keuze uit 21 menu’s! (€ 5,75,- per stuk). Nieuw is dat u de maaltijd kunt uitbreiden met een voorgerecht (€ 1,75), bijgerecht (€1,50) en/of nagerecht (€ 1,50). Met dieetwensen houden wij uiteraard rekening. Wij kunnen zelfs een beroep doen op een voedingsdeskundige.

Hoe bestelt u?
Op dinsdag worden de menulijsten meegegeven en deze moeten uiterlijk vrijdag voor 12.00 uur retour. De maaltijden die u besteld hebt, worden de week erop bij u thuisbezorgd op dinsdag en vrijdag, tussen 8.30 uur en 10.30 uur. Bij het niet inleveren van de menulijst, ontvangt u geen maaltijden. Wij gaan ervan uit dat u dan geen maaltijden wenst in de week erop. Reeds bestelde maaltijden kunnen niet meer afbesteld worden. In ons restaurant De Boulevard zijn elke dag enkele koelversmaaltijden te koop, ook voor € 5,75.

Hoe aanmelden?
Wilt u een paar keer per week of elke dag een koelversmaaltijd ontvangen, dan kunt u zich aanmelden via Zorgservice, tel. 0345 - 61 42 41 (werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur) of per mail: zorgservice@huisterleede.nl

De maaltijden worden aangeleverd in een tempex box die u bij de volgende levering weer inwisselt (roulatiesysteem). Wij zijn genoodzaakt beschadigde of zoekgeraakte boxen in rekening te brengen.

Personeel en vrijwilligers:
Ook voor personeel, vrijwilligers, mensen uit de wijk en anderen blijft het mogelijk koelversmaaltijden te bestellen. De lijsten liggen in De Boulevard. Wat je bestelt, wordt de volgende week geleverd. Elke dag zijn er ook enkele koelversmaaltijden te koop in De Boulevard. De prijs bedraagt in alle gevallen € 5,75.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Open Eettafels

Huis ter Leede verzorgt de maaltijden van diverse Open eettafels in de regio.

Tafeltje dekje

Bewoners in Leerdam, Kedichem, Schoonrewoerd, Leerbroek, Nieuwland, Zijderveld en Everdingen kunnen contact opnemen met Huis ter Leede om warm eten te laten bezorgen. Deze Tafeltje-dekje-maaltijd wordt rond het middaguur door een vrijwilliger bij u aan huis bezorgd voor € 7,90 (maandag t/m vrijdag) of € 8,20 (zaterdag, zondag) per maaltijd. Hier bovenop kan een kleine vergoeding gevraagd worden, afhankelijk van waar u woont.