..zorg(t) voor iedereen

Maaltijdenservice

Onze maaltijden zijn smaakvol, gevarieerd en met zorg bereid. U kunt ze vier dagen vers
houden in de koelkast, maar eventueel  zijn ze ook in te vriezen. Na een goede maaltijd heeft u de keuze uit: vla, yoghurt, kwark of appelmoes. Onze maaltijden vinden gretig aftrek bij jong en oud. Jongeren hebben niet altijd zin of tijd om zelf te koken. Ouderen willen niet altijd afhankelijk zijn van de bezorgtijden van ‘Tafeltje Dekje’. De maaltijdservice is ook handig tijdens
ziekte of afwezigheid van de kok in het gezin.

Wij maken het u graag gemakkelijk.
Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op.

Maaltijdenservice

Een greep uit ons assortiment

Rijst en pastagerechten

  • Nasi of bami speciaal
  • Macaronischotel
  • Spaghetti Milanese
  • Rundergehakt, ui, paprika en tomaten

Stamppotten

  • Boerenkool met rookworst
  • Zuurkool met zuurkoolspek
  • Hutspot met klapstuk

Soepen

  • Erwtensoep met roggebrood en spek
  • Bruine bonensoep met roggebrood en spek

Kookworkshop

Volg een kookworkshop met een groep bij Huis ter Leede. Zoals 14 dames van Passage uit Leerbroek/Nieuwland deden. Onder begeleiding van onze kok Lowie bereidden zij in onze professionele keuken gebonden tomatensoep, huzarensalade, aardbeienbavarois en verse fruitsalade. Vervolgens nuttigden zij de zelfgemaakte maaltijd gezellig samen in onze Boulevard. Wilt u ook een kookworkshop volgen met een groep? Informeer dan naar de mogelijkheden, tel. 0345-614241 of info@huisterleede.nl

Koelvers

Een koelversmaaltijd is een vers gekookte 1-persoons maaltijd, die heel snel teruggekoeld wordt tot 4 graden Celsius. Vervolgens wordt de maaltijd op zo’n manier verpakt (geseald) dat deze 10 dagen houdbaar is in de koelkast of 6 weken in de vriezer. Om de maaltijd te gebruiken, hoeft u deze alleen op te warmen in de magnetron.

Huis ter Leede bood altijd al koelversmaaltijden aan, maar heeft nu een nieuwe leverancier: Eetgemak. Er is keuze uit 21 menu’s! (€ 5,- per stuk). Nieuw is dat u de maaltijd kunt uitbreiden met een voorgerecht (€ 1,75), bijgerecht (€1,50) en/of nagerecht (€ 1,50). Met dieetwensen houden wij uiteraard rekening. Wij kunnen zelfs een beroep doen op een voedingsdeskundige.

Hoe bestelt u?
Op dinsdag worden de menulijsten meegegeven en deze moeten uiterlijk vrijdag voor 12.00 uur retour. De maaltijden die u besteld hebt, worden de week erop bij u thuisbezorgd op dinsdag en vrijdag, tussen 8.30 uur en 10.30 uur. Bij het niet inleveren van de menulijst, ontvangt u geen maaltijden. Wij gaan ervan uit dat u dan geen maaltijden wenst in de week erop. Reeds bestelde maaltijden kunnen niet meer afbesteld worden.

In ons restaurant De Boulevard zijn elke dag enkele koelversmaaltijden te koop, ook voor € 5,-.

Hoe aanmelden?
Wilt u een paar keer per week of elke dag een koelversmaaltijd ontvangen, dan kunt u zich aanmelden via Zorgservice, tel. 0345-614241 (werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur) of per mail: zorgservice@huisterleede.nl

De maaltijden worden aangeleverd in een tempex box die u bij de volgende levering weer inwisselt (roulatiesysteem). Wij zijn genoodzaakt beschadigde of zoekgeraakte boxen in rekening te brengen.

Personeel en vrijwilligers:
Ook voor personeel, vrijwilligers, ouders van De Matroosjes en anderen blijft het mogelijk koelversmaaltijden te bestellen. De lijsten liggen in De Boulevard. Wat je bestelt, wordt de volgende week geleverd. Elke dag zijn er ook enkele koelversmaaltijden te koop in De Boulevard. De prijs bedraagt in alle gevallen € 5,-.

Open Eettafels

Huis ter Leede verzorgt de maaltijden van diverse Open eettafels in de regio.

Tafeltje dekje

€ 7,50 per maaltijd. Naast de bewoners van Huis ter Leede kunnen ook anderen uit de regio gebruik maken van onze diensten. Mensen uit Leerdam, Kedichem, Schoonrewoerd, Leerbroek, Nieuwland, Zijderveld en Everdingen kunnen contact opnemen met Huis ter Leede om warm eten te bezorgen. Deze warme Tafeltje-dekje-maaltijd wordt rond het middaguur door een vrijwilliger bij u aan huis bezorgd. Hiervoor kan een kleine vergoeding gevraagd worden, afhankelijk van waar u woont. Eet smakelijk!

Het menu van de week

Wij serveren elke week een ander menu voor onze bewoners en in ons restaurant De Boulevard.

6 t/m 12 januari


13 t/m 18 januari

14 t/m 26  januari

27 januari t/m 2 februari

3 t/m 9 februari