..zorg(t) voor iedereen

Maaltijdbezorger

Vrijwilligers gezocht voor het bezorgen van maaltijden 

Wat vragen we?
Huis ter Leede is dringend op zoek naar bezorgers die het leuk vinden om warme maaltijden rond te brengen in de flats naast Huis ter Leede, de Rondas en Beukelaar, doordeweeks en/of in het weekend. Hiervoor heeft u geen auto nodig.
De tijden zijn van 11.15 uur tot ongeveer 12.15 uur en op zondag van 11.45 uur/12.00 uur tot 13.00 uur. Dagen en frequentie in overleg.

Ook zijn we dringend op zoek naar chauffeurs die doordeweeks en/of in het weekend maaltijden willen bezorgen in Leerdam en omgeving. U kunt gebruik maken van een auto van Huis ter Leede of u rijdt met uw eigen auto en declareert de kilometers. Dagen en frequentie in overleg.

Wat krijgt u?
Het werk is op vrijwillige basis. Sociale en communicatieve vaardighedenen een redelijke lichamelijke conditie zijn gewenst. De mensen kijken uit naar uw komst! Als vrijwilliger bij Huis ter Leede ontvangt u veel waardering en leuke extra’s. U kunt ook eerst een keer mee met één van onze enthousiaste vrijwilligers.

Wilt u zich aanmelden of eerst meer informatie? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Sonja Bijl, tel. 06 13 88 64 23 (maandag of donderdag) of per e-mail vrijwilliger@huisterleede.nl

 

Direct solliciteren

Je contactgegevens
Je e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
Motivatie en cv