..zorg(t) voor iedereen

Kort verblijf

Kort verblijf

Soms is het wenselijk om een kortdurende opname te krijgen. Bijvoorbeeld als u zich tijdelijk wat minder goed voelt, wanneer u ziek bent geweest of in het ziekenhuis heeft gelegen. Wij bieden u de mogelijkheid om enkele dagen/weken bij Huis ter Leede te verblijven. Vanzelfsprekend met volledige verzorging. 

Gedurende zo’n periode verblijft u in een volledig ingericht appartement. Uitgerust met alle nodige voorzieningen, waaronder een zusteroproep, een aangepaste sanitaire ruimte en een radio met intercom. Beddengoed, linnengoed, een koffiezetapparaat, serviesgoed en een elektrisch warmhoudplaatje zijn standaard aanwezig. Een eigen telefoontoestel en een televisie zijn optioneel.

U hoeft alleen kleding, toiletartikelen en eventuele medicijnen of verbandmiddelen mee te brengen. Natuurlijk kunt u ook enkele kleine eigendommen van thuis meenemen, zodat u zich snel thuis voelt. Het door ons verstrekte linnengoed wordt kosteloos gewassen. Voor het wassen van uw kleding dient u zelf iets te regelen. Eén keer per week krijgt uw appartement een schoonmaakbeurt.

Hotelkamer
Indien er geen positieve indicatie gegeven wordt, is het mogelijk gebruik te maken van een logeermogelijkheid. U moet hierbij denken aan een goed uitgeruste hotelkamer, inclusief maaltijden, maar exclusief zorg. Een hotelkamer huurt u per nacht.

U verveelt zich geen moment

Bij Huis ter Leede is altijd iets te doen. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan activiteiten en gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. Enkele terugkerende activiteiten zijn: de weeksluiting, gymnastiek, creatief bezig zijn, sjoelen en wandelen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de diensten van de kapper.

In onze tuin zijn fijne wandelpaden aangelegd met bankjes, zodat u ook rustig kunt genieten van de natuur. Ons complex ligt midden in een woonwijk, op een steenworp afstand van een klein winkelcentrum. Er zijn verschillende wandelpaden die u langs Het Eiland voeren. Openbaar vervoer is op loopafstand beschikbaar.

Kosten

Informeert u voor de mogelijkheden en de kosten bij Zorgservice (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur), tel. 0345 - 61 42 41 of zorgservice@huisterleede.nl