..zorg(t) voor iedereen

Kort verblijf

Tijdelijk wonen in Huis ter Leede

Soms is het wenselijk om een kortdurende opname te krijgen. Bijvoorbeeld als u zich tijdelijk wat minder goed voelt, wanneer u ziek bent geweest of in het ziekenhuis heeft gelegen. Wij bieden u de mogelijkheid om enkele dagen/weken in ons zorghuis te verblijven. Vanzelfsprekend met volledige verzorging. 

Gedurende zo’n periode verblijft u in een volledig ingericht appartement. Uitgerust met alle nodige voorzieningen, waaronder een zusteroproep, een aangepaste sanitaire ruimte en een radio met intercom. Beddengoed, linnengoed, een koffiezetapparaat, serviesgoed en een elektrisch warmhoud- plaatje zijn standaard aanwezig. Een eigen telefoontoestel en een televisie zijn optioneel.

U hoeft alleen kleding, toiletartikelen en eventuele medicijnen of verbandmiddelen mee te brengen. Natuurlijk kunt u ook enkele kleine eigendommen van thuis meenemen, zodat u zich snel thuis voelt. Het door ons verstrekte linnengoed wordt kosteloos gewassen. Voor het wassen van uw kleding dient u zelf iets te regelen. Eén keer per week krijgt uw appartement een schoonmaakbeurt.

U verveelt zich geen moment

Bij Huis ter Leede is altijd iets te doen. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan activiteiten en gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. Enkele terugkerende activiteiten zijn: de weeksluiting, gymnastiek, creatief bezig zijn, zingen bij het orgel en koersbal. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de diensten van de kapper.

In onze tuin zijn fijne wandelpaden aangelegd met bankjes, zodat u ook rustig kunt genieten van de natuur. Ons complex ligt midden in een woonwijk, op een steenworp afstand van een knus winkelcentrum. Er zijn verschillende wandelpaden die u langs ‘Het Eiland’ voeren. Openbaar vervoer is op loopafstand beschikbaar.

Kosten van een kortdurende dagopname

Informeert u voor de mogelijkheden en de kosten bij de afdeling Zorgbemiddeling (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur), tel. 0345-614241 of per mail.