..zorg(t) voor iedereen

Welkom bij Huis ter Leede Leerdam

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in Leerdam. Wij bieden onze bewoners en cliënten persoonlijke en huishoudelijke verzorging, ondersteunende begeleiding, verblijf en verpleging. Dit bieden wij kortdurend en langdurig aan. Wijkverpleging en huishoudelijke ondersteuning in Leerdam en de wijde regio behoren ook tot de mogelijkheden. Huis ter Leede heeft een protestants-christelijke identiteit. Wij dragen dit zoveel mogelijk uit in onze dienstverlening.

Tel. 0345 - 61 42 41

Nieuwe voorzitter cliëntenraad gezocht

Wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter cliëntenraad. Lees hier de vacature.

Onze missie
Huis ter Leede draagt vanuit een actieve protestants-christelijke houding bij aan een waardevol leven voor kwetsbare mensen.Met een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn ziet Huis ter Leede het als haar verantwoordelijkheid om met ontferming en betrokkenheid bij te dragen aan het welbevinden van hen die zorg nodig hebben.

Onze visie leest u hier.

Onze kernwaarden
-
waardevol
- betrokken
- verantwoordelijk

Kom vakantiewerk doen bij Huis ter Leede!Voorzitter cliëntenraad gezocht

voorzittershamer.pngdinsdag 12 april 2022

Wij zoeken een nieuwe voorzitter voor onze cliëntenraad. Is dit waardevol vrijwilligerswerk iets voor u of jou? Lees hieronder verder.

Vacature voorzitter cliëntenraad Huis ter Leede

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in Leerdam. Wij bieden onze bewoners en cliënten verblijf en verpleging, wijkverpleging en huishoudelijke ondersteuning.

De cliëntenraad vertegenwoordigt alle cliënten van Huis ter Leede. Daarmee zowel cliënten die intramurale zorg als cliënten die extramurale zorg ontvangen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Wie komt de cliëntenraad versterken in de rol van voorzitter?

Lees hier de vacature.

« Terug

Verpleging

Alarmering

Maaltijdservice

Verzorging

Rondas en Beukelaar

Recreatie

Zorg thuis

Begeleiding

Steunpunten