..zorg(t) voor iedereen

Welkom bij Huis ter Leede Leerdam

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in Leerdam. Wij bieden onze bewoners en cliënten persoonlijke en huishoudelijke verzorging, ondersteunende begeleiding, verblijf en verpleging. Dit bieden wij kortdurend en langdurig aan. Wijkverpleging en huishoudelijke ondersteuning in Leerdam en de wijde regio behoren ook tot de mogelijkheden.

Tel. 0345 - 61 42 41

Uw welbevinden, onze zorg!

Huis ter Leede heeft een protestants-christelijke identiteit. Wij dragen dit zoveel mogelijk uit in onze dienstverlening.

Onze missie
Huis ter Leede draagt vanuit een actieve protestants-christelijke houding bij aan een waardevol leven voor kwetsbare mensen.Met een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn ziet Huis ter Leede het als haar verantwoordelijkheid om met ontferming en betrokkenheid bij te dragen aan het welbevinden van hen die zorg nodig hebben.

Onze kernwaarden
-
waardevol
- betrokken
- verantwoordelijk

Filmpje nieuwbouw
Eind 2022 verhuist Huis ter Leede naar onze nieuwbouw in Leerdam Oost. Bekijk hier het filmpje dat gemaakt is met een drone tijdens de bouw (september 2021).

B en W op bezoek

B en W.jpgmaandag 11 oktober 2021

Dinsdag 5 oktober jl. bracht het College van Burgermeester en Wethouders van Vijfheerenlanden een werkbezoek aan Huis ter Leede. We hebben gesproken over de zorg- en dienstverlening van Huis ter Leede en verschillende etages werden bezocht. Daarna werd een rondleiding gegeven op onze nieuwbouw aan de Oranjehof. Het was fijn elkaar echt te kunnen ontmoeten en niet via een beeldscherm en met elkaar te spreken over de uitdagingen die ons bezighouden, zoals de toenemende zorgvraag, de tekorten op de arbeidsmarkt en de nieuwbouw.

« Terug

Verpleging

Alarmering

Maaltijdservice

Verzorging

Rondas en Beukelaar

Recreatie

Zorg thuis

Begeleiding

Steunpunten