..zorg(t) voor iedereen

Welkom bij Huis ter Leede Leerdam

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in Leerdam. Wij bieden onze bewoners en cliënten persoonlijke en huishoudelijke verzorging, ondersteunende begeleiding, verblijf en verpleging. Dit alles bieden wij kortdurend en langdurig aan. Wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en alarmering in Leerdam en de wijde regio behoren ook tot de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE?
BEL 0345 - 61 42 41

Weekbrief
Hierin vindt u de activiteiten die wij nog wel kunnen bieden.

CORONAVIRUS
Zoals landelijk bepaald kan er geen bezoek meer gebracht worden aan Huis ter Leede. Als familie/1e contactpersoon was of andere zaken wil afgeven, kan dat - als diegene niet verkouden of koortsig is - bij de receptie. Met duidelijke vermelding van naam en kamernummer. De receptie is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.15 tot 12.15 en van 13.00 uur tot 17.00 uur en nu ook op zondag van 10 tot 14 uur. Zij zorgen dan dat het op de juiste plek terecht komt.

De besmette bewoner is hersteld!

Rondas/Beukelaar
De flats Rondas en Beukelaar staan naast Huis ter Leede, maar dit zijn zelfstandige woningen. Hiervoor geldt het bezoekverbod van Huis ter Leede dus niet, maar de algemeen geldende regels van het RIVM.

Zie ook https://www.huisterleede.nl/corona

Zorgkaart Nederland
Zorgkaart Nederland helpt mensen bij het zoeken naar passende zorg. Helpt u hen mee door uw mening over Huis ter Leede te geven wat betreft wonen en zorg of zorg aan huis? Dank u wel!

Wonen naast Huis ter Leede

flat mrt 20.jpgmaandag 09 maart 2020

flat mrt 20.jpg

« Terug

Verpleging

Alarmering

Maaltijdservice

Verzorging

Rondas en Beukelaar

Recreatie

Zorg thuis

Begeleiding

Steunpunten