..zorg(t) voor iedereen

Welkom bij Huis ter Leede Leerdam

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in Leerdam. Wij bieden onze bewoners en cliënten persoonlijke en huishoudelijke verzorging, ondersteunende begeleiding, verblijf en verpleging. Dit alles bieden wij kortdurend en langdurig aan. Wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en alarmering in Leerdam en de wijde regio behoren ook tot de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE?
BEL 0345 - 61 42 41

Weekbrief
Hierin vindt u onze activiteiten.

CORONA
De afgelopen periode is voor ons allen moeilijk geweest. Wij hebben de richtlijnen van het RIVM steeds gevolgd. Het waren moeilijke keuzes tussen bezoek toelaten en besmetting voorkomen. We hebben dat zo goed als mogelijk gedaan. Nu we al meerdere weken coronavrij zijn, durven we het aan om Huis ter Leede weer open te stellen.

Bezoek
Wij zijn blij en dankbaar dat er vanaf a.s. woensdag 15 juli geen beperkingen meer zijn wat bezoek betreft. Dus dit is qua bezoektijden en aantal bezoekers weer zoals u voor de coronatijd gewend was. Bezoekers moeten zich nog wel registeren bij binnenkomst, maar ook dat was altijd al zo. Het dragen van een mondmasker is niet meer nodig. Verder gelden uiteraard de algemeen geldende coronaregels, zoals geen verkoudheidsklachten, handhygiëne toepassen en zoveel als mogelijk afstand bewaren.
De tags om toegang te krijgen tot Huis ter Leede, zijn vanaf 15 juli a.s. weer geactiveerd zoals vanouds.
Ook mogen bewoners weer wandelen, naar winkels, mee in de auto en op bezoek binnenshuis. Met inachtneming van de algemeen geldende coronaregels.
De bezoekcabine is vanaf 15 juli vervallen.
De tussendeur naar de Rondas is vanaf woensdag 15 juli a.s. weer open.

De Boulevard
De Boulevard is vanaf woensdag 15 juli a.s. weer open op de gebruikelijke tijden. De maaltijd kan door bewoners Mast, Rondas en Beukelaar genuttigd worden. Maximaal 30 personen. De maaltijd vindt plaats tussen 12.00 (i.p.v. 11.30 uur zoals voorheen) en 13.30 uur. Ook gaan kleinschalige activiteiten zoals sjoelen weer van start.

Zie verder https://www.huisterleede.nl/corona

Zorgkaart Nederland
Zorgkaart Nederland helpt mensen bij het zoeken naar passende zorg. Helpt u hen mee door uw mening over Huis ter Leede te geven wat betreft wonen en zorg of zorg aan huis? Dank u wel!

Jubilarissen

jubilaris 20 6 19.jpgdonderdag 20 juni 2019

Donderdag 20 juni werden de volgende jubilarissen in het zonnetje gezet. Ze werken allemaal 12,5 jaar bij Huis ter Leede. Vlnr: Hanneke Evertse (Verzorgende-IG), Ingrid Visser (Verzorgende-AG), Nicole van Oort (Verzorgende-IG) en Marleen de Vries (Medewerker Catering). Van harte!

« Terug

Verpleging

Alarmering

Maaltijdservice

Verzorging

Rondas en Beukelaar

Recreatie

Zorg thuis

Begeleiding

Steunpunten