..zorg(t) voor iedereen

Welkom bij Huis ter Leede Leerdam

Huis ter Leede bestaat uit een woon- en zorgcentrum in Leerdam. In de aanpalende flats kunnen wij zorg verlenen. Wij bieden onze bewoners persoonlijke en huishoudelijke verzorging, ondersteunende begeleiding, verblijf en verpleging. Dit alles bieden wij kortdurend en langdurig aan. Zorg aan huis, huishoudelijke ondersteuning en alarmering in de wijde regio behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
Bel 0345 - 61 42 41

Activiteiten
De Weekbrief vindt u hier.

Vakantiewerkers
Wij zijn op zoek naar vakantiewerkers in de zorg, huishoudelijke ondersteuning en facilitaire dienst.

HTL december 2019.JPG

Zorgkaart.nl
Zorgkaart.nl helpt mensen bij het zoeken naar passende zorg. Helpt u hen mee door uw mening over Huis ter Leede te geven wat betreft wonen en zorg of zorg aan huis? Dank u wel!

Chauffeurs gezocht!

heerlijk-warm.jpgdonderdag 09 mei 2019

Bent u sociaal en maatschappelijk betrokken en op zoek naar een leuke en dankbare tijdsbesteding? Dan zijn wij op zoek naar u!

Huis ter Leede is op zoek naar enthousiaste chauffeurs (op vrijwillige basis) voor het rondbrengen van maaltijden bij onze cliënten in Leerdam en omgeving. Dit kan met uw eigen auto of een auto van Huis ter Leede.

De werkzaamheden vinden in de ochtend plaats en nemen 1,5 tot 3 uur in beslag. Aantal uren en dagen in overleg (kan ook in het weekend).

U haalt de maaltijden op bij Huis ter Leede, Eiland 1 in Leerdam en brengt deze via een vaste route bij onze cliënten. Zij kijken uit naar uw komst!

Meer informatie?
Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Sonja Bijl
Tel. 06 13 88 64 23
Mail: vrijwilliger@huisterleede.nl

« Terug

Verpleging

Alarmering

Maaltijdservice

Verzorging

Aanleunwoningen

Recreatie

Zorg aan huis/Huishoudelijke zorg

Begeleiding

Steunpunten