..zorg(t) voor iedereen

Welkom bij Huis ter Leede Leerdam

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in Leerdam. Wij bieden onze bewoners en cliënten persoonlijke en huishoudelijke verzorging, ondersteunende begeleiding, verblijf en verpleging. Dit alles bieden wij kortdurend en langdurig aan. Wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning en alarmering in Leerdam en de wijde regio behoren ook tot de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE?
BEL 0345 - 61 42 41

CORONA
De afgelopen periode is voor ons allen moeilijk geweest. Wij hebben de richtlijnen van het RIVM steeds gevolgd. Het waren moeilijke keuzes tussen bezoek toelaten en besmetting voorkomen. We hebben dat zo goed als mogelijk gedaan. Nu we al meerdere weken coronavrij zijn, durven we het aan om Huis ter Leede weer open te stellen.

Zie verder https://www.huisterleede.nl/corona

Zorgkaart Nederland
Zorgkaart Nederland helpt mensen bij het zoeken naar passende zorg. Helpt u hen mee door uw mening over Huis ter Leede te geven wat betreft wonen en zorg of zorg aan huis? Dank u wel!

Chauffeurs gezocht!

heerlijk-warm.jpgdonderdag 09 mei 2019

Bent u sociaal en maatschappelijk betrokken en op zoek naar een leuke en dankbare tijdsbesteding? Dan zijn wij op zoek naar u!

Huis ter Leede is op zoek naar enthousiaste chauffeurs (op vrijwillige basis) voor het rondbrengen van maaltijden bij onze cliënten in Leerdam en omgeving. Dit kan met uw eigen auto of een auto van Huis ter Leede.

De werkzaamheden vinden in de ochtend plaats en nemen 1,5 tot 3 uur in beslag. Aantal uren en dagen in overleg (kan ook in het weekend).

U haalt de maaltijden op bij Huis ter Leede, Eiland 1 in Leerdam en brengt deze via een vaste route bij onze cliënten. Zij kijken uit naar uw komst!

Meer informatie?
Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Sonja Bijl
Tel. 06 13 88 64 23
Mail: vrijwilliger@huisterleede.nl

« Terug

Verpleging

Alarmering

Maaltijdservice

Verzorging

Rondas en Beukelaar

Recreatie

Zorg thuis

Begeleiding

Steunpunten