..zorg(t) voor iedereen

Welkom bij Huis ter Leede Leerdam

Huis ter Leede bestaat uit een woon- en zorgcentrum in Leerdam. In de aanpalende flats kunnen wij zorg verlenen. Wij bieden onze bewoners persoonlijke en huishoudelijke verzorging, ondersteunende begeleiding, verblijf en verpleging. Dit alles bieden wij zowel kortdurend als langdurig aan. Zorg aan huis, huishoudelijke ondersteuning en alarmering in de wijde regio behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vragen of meer informatie? 
Bel 0345-614241

Zorgkaart.nl
Zorgkaart.nl helpt mensen bij het zoeken naar passende zorg. Helpt u hen mee door uw mening over Huis ter Leede te geven wat betreft wonen en zorg of zorg aan huis? Dank u wel!

Voorjaarsmarkt

voorjaarsmarkt mei 18.jpgdonderdag 19 april 2018

Zaterdag 12 mei was er een gezellige Voorjaarsmarkt bij Huis ter Leede.

De Voorjaarsmarkt vond plaats op het parkeerterrein voor Huis ter Leede. Het weer en de sfeer waren prima! Met de populaire enveloppenkraam, snoep en bonbons, kleding, boekwinkel De Fakkel, de Wereldwinkel, slijterij Het Span Moorkoppen, kaas en noten, kaarten, nasi en bami, hamburgers en shoarma, Tommy bloemisterij, klompen, kantklossen, scootmobiels en rollators, spelletjes, een springkussen en meer! I.s.m. Huis van de Wijk Noord.

 

« Terug

Verpleging

Alarmering

Maaltijdservice

Verzorging

Aanleunwoningen

Recreatie

Zorg aan huis/Huishoudelijke zorg

Begeleiding

Steunpunten