..zorg(t) voor iedereen

Welkom bij Huis ter Leede Leerdam

Huis ter Leede bestaat uit een woon- en zorgcentrum in Leerdam. In de aanpalende flats kunnen wij zorg verlenen. Wij bieden onze bewoners persoonlijke en huishoudelijke verzorging, ondersteunende begeleiding, verblijf en verpleging. Dit alles bieden wij zowel kortdurend als langdurig aan. Zorg aan huis, huishoudelijke ondersteuning en alarmering in de wijde regio behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vragen of meer informatie? 
Bel 0345-614241

Zorgkaart.nl
Zorgkaart.nl helpt mensen bij het zoeken naar passende zorg. Helpt u hen mee door uw mening over Huis ter Leede te geven wat betreft wonen en zorg of zorg aan huis? Dank u wel!

Hygiëne op orde

hygiene-blue.pngmaandag 18 december 2017

Onlangs kreeg Huis ter Leede onverwacht inspectiebezoek, vooral gericht op hygiëne.

De inspectie keek of er niet teveel spullen in een ruimte staan waardoor je nergens goed bij kunt, of alles heel was, gescheiden steriele en niet-steriele opslag, schone ruimtes en toiletten. Op de afdelingen werd van alles gevraagd en hierop is goed gereageerd. Ook aan de directeur en aan de Specialist Ouderengeneeskunde werden vragen gesteld op een open en vriendelijke manier. Bij het eindgesprek waarin het voorlopige oordeel door de inspectie werd gegeven, werd duidelijk dat zij heel tevreden zijn. De schriftelijke beoordeling krijgen we over een maand.


Er zijn uiteraard wel wat aandachtspunten. Ontbrekende protocollen die we gaan opstellen, er komt een deskundige op het gebeid van hygiëne en infectie, we gaan zelf audits doen en medewerkers nog beter scholen op het gebied van desinfecteren. Veel hiervan is verwerkt in de plannen die we voor 2018 hebben en die al in ons kwaliteitsplan staan. De inspectie heeft dit gelezen en is daarover tevreden.

« Terug

Verpleging

Alarmering

Maaltijdservice

Verzorging

Aanleunwoningen

Recreatie

Zorg aan huis/Huishoudelijke zorg

Begeleiding

Steunpunten