..zorg(t) voor iedereen

Zorglab bij HtL

20191014_091246.jpgmaandag 14 oktober 2019

Van 14 t/m 25 oktober 2019 staat het zorglab bij Huis ter Leede. Hier nemen medewerkers een kijkje in de toekomst van de zorg.

Het is een unieke kans om de zorg van de toekomst te beleven. Het 12 meter lange mobiele zorglab (Future Care Lab) van ROC Midden Nederland staat op de parkeerplaats van Huis ter Leede. Wij willen de beste zorg nu en in de toekomst, denk ook aan de nieuwbouw, kunnen blijven bieden en vinden de ontwikkeling van zorgtechnologie daarom heel belangrijk. De ervaring van deze interactieve leeromgeving geeft nieuwe inzichten en zet aan het denken over zorgtechnologie.
Medewerkers maken samen met hun collega’s kennis met verschillende zorginnovaties.

In groepen van maximaal 6 personen gaan zij de uitdaging aan. Door middel van video’s en korte opdrachten doorlopen zij het zorglab en gaan in gesprek over de toekomst van zorg. Het doorlopen van het zorglab is verplicht. Medewerkers die ingeschreven staan bij het kwaliteitsregister van het V&VN verdienen er een accreditatiepunt mee. Als er ruimte is, kunnen ook anderen een kijkje nemen. Informeer ernaar bij het zorglab of bij onze praktijkopleider Karin de Vogel.

« Terug