..zorg(t) voor iedereen

Maaltijdenservice

Onze maaltijden zijn smaakvol, gevarieerd en met zorg bereid. U kunt ze vier dagen vers
houden in de koelkast, maar eventueel  zijn ze ook in te vriezen. Bent u niet in het bezit van een magnetron, dan kunt u deze bij ons huren. Na een goede maaltijd heeft u de keuze uit: vla, yoghurt, kwark of appelmoes. Onze maaltijden vinden gretig aftrek bij jong en oud. Jongeren hebben niet altijd zin of tijd om zelf te koken. Ouderen willen niet altijd afhankelijk zijn van de bezorgtijden van ‘Tafeltje Dekje’. De maaltijdservice is ook handig tijdens
ziekte of afwezigheid van de kok in het gezin.

Wij maken het u graag gemakkelijk.
Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op.

Maaltijdenservice

Een greep uit ons assortiment

Rijst en pastagerechten

  • Nasi of bami speciaal
  • Macaronischotel
  • Spaghetti Milanese
  • Rundergehakt, ui, paprika en tomaten

Stamppotten

  • Boerenkool met rookworst
  • Zuurkool met zuurkoolspek
  • Hutspot met klapstuk

Soepen

  • Erwtensoep met roggebrood en spek
  • Bruine bonensoep met roggebrood en spek

Kwaliteit van de maaltijden

Huis ter Leede hanteert strenge hygiënisch procédés bij de bereiding van haar maaltijden. Iedere maand wordt hierop getoetst door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Het kookprocédé wordt regelmatig gecontroleerd door een externe organisatie. Op iedere verpakking staat zowel de samenstelling als een advies voor de bereiding. Wij zijn in het bezit van het certificaat Veilig Voedsel. 

Kookworkshop

Volg een kookworkshop met een groep bij Huis ter Leede. Zoals 14 dames van Passage uit Leerbroek/Nieuwland deden. Onder begeleiding van onze kok Lowie bereidden zij in onze professionele keuken gebonden tomatensoep, huzarensalade, aardbeienbavarois en verse fruitsalade. Vervolgens nuttigden zij de zelfgemaakte maaltijd gezellig samen in onze Boulevard. Wilt u ook een kookworkshop volgen met een groep? Informeer dan naar de mogelijkheden, tel. 0345-614241 of info@huisterleede.nl

Koelvers

Koelverse maaltijden kunt u per stuk bij Huis ter Leede afhalen, zodat u deze op een door u zelf te bepalen tijdstip opwarmt en opeet. Maar het is ook mogelijk om deze maaltijden bij u thuis te laten bezorgen. Zo heeft u altijd een kant-en-klare gezonde maaltijd binnen handbereik voor € 5,- per maaltijd.

Open Eettafels

Huis ter Leede verzorgt de maaltijden van diverse Open eettafels in de regio. Klik hier voor de data t/m juli 2017.

Tafeltje dekje

Naast de bewoners van Huis ter Leede kunnen ook anderen uit de regio gebruik maken van onze diensten. Mensen uit Leerdam, Asperen, Heukelum, Arkel, Kedichem, Schoonrewoerd, Leerbroek, Nieuwland, Zijderveld en Everdingen kunnen contact opnemen met Huis ter Leede om warm eten te bezorgen. Deze warme Tafeltje-dekje-maaltijd wordt rond het middaguur door een vrijwilliger bij u aan huis bezorgd. Eet smakelijk!

Het menu van de week

Wij serveren elke week een ander menu voor onze bewoners en in ons restaurant De Boulevard

8 januari t/m 14 januari

15 janurai t/m 21 januari

22 januari t/m 28 januari

29 januari t/m 4 februari

5 februari t/m 11 februari