..zorg(t) voor iedereen

Huishoudelijk Ondersteuner

Huishoudelijk Ondersteuner

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

 Huishoudelijk Ondersteuner extramuraal
uren per week bespreekbaar

De functie

Je levert huishoudelijke diensten aan extern wonende (regio Vianen) thuiszorg cliënten en zorgt voor schone en hygiënische woningen. De werkzaamheden worden verricht op basis van werkschema’s en zorgplannen. Tijdens de werkzaamheden voer je gesprekken met de cliënten over dagelijkse onderwerpen en let je op het sociaal/lichamelijk gedrag en meldt bijzonderheden aan je leidinggevende. Je voert collegiaal overleg en wisselt onderling van informatie over de werkzaamheden en de werkafstemming.

Wat verwachten we van jou voor deze functie?

  • Je beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden voor de omgang met cliënten, familie, collega’s en externe relaties;
  • je beschikt over een goed inlevingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, bent klantgericht en initiatiefrijk;
  • je bent in staat adequaat op te treden in acute situaties;
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar ook binnen een team;
  • je bent woonachtig in het werkgebied;
  • je beschikt over eigen vervoer (auto);
  • je onderschrijft de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze organisatie kenmerkt zich door een prettige werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn op basis van de CAO VVT. De functie is voorlopig ingeschaald in functiegroep 10 met een maximumsalaris van € 1.648,73 bij een fulltime dienstverband.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Marjo Voorwinden (Teamcoach Huishoudelijke Ondersteuning) via het algemene telefoonnummer: 0345-614241. Zij vertelt je graag meer over deze functie.

Heb je interesse?
Je kunt je motivatiebrief en cv sturen aan Lizette Jumnoodoo van de afdeling P&O, Eiland 1, 4143 EN, Leerdam of mailen aan: personeelszaken@huisterleede.nl

Wij zijn heel benieuwd waarom jij denkt voor deze vacature de juiste kandidaat te zijn en ontvangen graag je reactie zo spoedig mogelijk.

 

Direct solliciteren

Uw contactgegevens
Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
Motivatie en cv